Лацио пропиля два гола аванс и отново не успя да спечели,

...
Лацио пропиля два гола аванс и отново не успя да спечели,
Коментари Харесай

За ЧРД: Емполи развали празника на Лацио, стопявайки пасив от 2 гола на Олимпико

Лацио пропиля два гола задатък и още веднъж не съумя да завоюва, макар че водеше в резултата. " Орлите " направиха единствено 2:2 вкъщи с Емполи точно на 123-ия си рожден ден. Отборът е основан на 9-и януари 1900 година и сигурно рядко е изживявал такива провали както в последните 4 дни.

В сряда Лацио водеше с 1:0 на посетители на Лече, само че загуби от новака в дивизията 1:2. Сега имаше 2 гола задатък против Емполи, само че позволи изравнителен гол в добавеното време.

А всичко стартира толкоз добре за Орлите. Фелипе Андерсон откри резултата още във втората минута на мача. Той се разписа след корнер. Всичко вървеше чудесно за домакините, които бяха без поддръжката на най-върлите почитатели, тъй като Курва Норд на " Олимпико " беше затворена поради расистките обиди към играчите на Лече Самюел Юмтити и Ламек Банда.
 Салернитана - Торино 1:1 в мач от Серия
Салернитана и Торино не се победиха в ранния мач от Серия " А "

Гилермо Очоа направи доста мощен мач

В началото на второто полувреме Матиа Дзакани направи 2:0 след пас на Фелипе Андерсон. Изглеждаше, че Лацио ще чества прекрасен рожден ден. Но в 83-ата минута Имобиле загуби топката в наказателното поле на съперника и това даде началото на контраофанзива, която Франческо Капуто приключи с прекрасен удар за 1:2. Дълбоко в добавеното време след корнер Разван Марин донесе точката с удар от границата на наказателното поле, който влетя под гредата.

Едва за повторно в историята си Лацио не печели мач, в който води най-малко с 2:0 10 минути преди края на мач в Серия " А " едвам за повторно. Предишният бе против Фиорентина през 1943 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР